Wilthagen

Als andere slagers ineens je leverworst en knabbelspek gaan verkopen, dan maak je echt iets goeds. Wilthagen B.V. veranderde in vijf decennia van dorpsslager tot grootleverancier. Met innovatieve snacks en ambachtelijke vleesproducten. We zijn een eigenzinnig Zeeuws familiebedrijf met inmiddels drie generaties aan boord. Vijftig jaar aan vakkennis, met traditionele familierecepten. De smaak van toen, met de kwaliteit van nu.

Knabbelspek van hier tot ……..

We zijn misschien een klein bedrijf, maar wel met grootse smaken en plannen. Uitgevoerd door een hecht team. Wij zijn de enige echte Nederlandse maker van de geliefde knabbelspek. Onze producten gaan de hele wereld over vanuit onze fabriek in Tholen, van Europa tot aan Azië. We hanteren strenge kwaliteitscontroles, alles is tot aan de bron traceerbaar. En die bron, die zoeken we het liefst heel dichtbij: we werken met streekproducten, houden van persoonlijk contact en kennen graag de mensen achter de bedrijven en de producten.

Kruiden en specerijen

Wilthagen staat voor ondernemen met een geweten: milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord, zoveel als dat maar kan. Levensgenieten, maar wel op een goede manier. Lekker en eerlijk. Want we willen meerwaarde creëren voor consument en klant. We zijn zuunig op onze streek, onze mensen en het milieu. Maar we zijn zeker niet zuunig met smaak.

We hechten aan de familierecepten maar experimenteren ook graag met kruiden en specerijen. Want zowat alle leden van de Wilthagenfamilie zijn fanatieke hobbykoks. Elke dag pikken we stiekem nog een warm spekje van de band. Lekkere verantwoorde snacks, daar gaan we voor. Van dorpswinkeltje tot een toonaangevend productie- en verpakkingsbedrijf. Wilthagen: snacks voor liefhebbers. Lees hieronder meer over wie we zijn en wat we doen.

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.