Processen

In onze fabriekshallen in het Zeeuwse Tholen heeft Wilthagen verschillende eigen processen ontwikkeld. Wij kunnen u helpen met specifieke bereidingen en nieuwe recepturen. Voor snacks, maaltijdcomponenten en halffabricaten. We denken graag mee bij vragen van nu: over allergenen, circulair produceren, dieetwensen, een vegetarische of vegan variant van uw merk.

Ideeën voor een nieuw product? Bij ons kunt u experimenteren met kleine hoeveelheden (vanaf 2-3 pallets).

  • Van nat naar droog: grote voorraden van bijvoorbeeld tomaten en paprika’s worden behouden én zijn langer houdbaar als smakelijke groentechip.
  • Nose to tail: extra smaak benutten uit leftovers zoals schalen en schillen, bakken in eigen vet.
  • Streekproducten verwerken: minder CO2 want minder kilometers op de weg, supervers, smakelijk. En beter voor onze boeren.
  • Veilige verwerking van allergenen.
  • Slimme combinaties van vriezen en koelen.
  • Precisie in bakken en timing.
  • Nieuwe recepturen en bijzondere kruidenmelanges.

Met ons kleine enthousiaste team en de slimme moderne fabriek kunnen wij een grote keuze aan producten realiseren.

  • snijden, portionering
  • kruiden en zouten
  • koken en slowcooking
  • drogen
  • stomen
  • bakken en frituren (dierlijk en plantaardig, ook in eigen vet)
  • transport via trilplaat (voor minder vet)
  • expanderen via ons eigen knapperige kroepoek-procedé

Plus diverse mogelijkheden in verpakkingen: portiepacks, consumentenverpakkingen, bestickering, bundelen.

Zie onze producten voor slechts enkele van de vele mogelijkheden of maak een afspraak voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst!

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!