Diensten

Wilthagen is trots op haar eigen producten: knabbelspek, knabbelbacon en knabbelspekkrullen. En kroepoek in een prijswinnende verpakking, in de smaakvariaties Oosterscheldezeewier en Noordzeegarnaal.

Voor vele (inter)nationale organisaties hebben wij private label producten ontwikkeld. Onze hoge kwaliteitsstandaard gaat samen met een concurrerende prijs. Wij hebben ervaring met clean label recepturen, specifieke allergenenprofielen en met circulaire restverwerking. Zeeuwen zijn zuunig en dat zien wij als iets positiefs: wat nog lekker en bruikbaar is willen we graag behouden.

Onze expertise ligt in:

  • Gemak: snackpacks en eenpersoonsverpakkingen.
  • Vers: onbewerkte, lokale producten, snelle verwerking, korte ketens.
  • Gezondheid: minder suiker en zout, nieuwe bakprocessen, allergeenprofielen, dieetwensen.
  • Duurzaamheid: biologisch, vegetarisch en vegan, afvalreductie, circulair ondernemen, restverwerking, recycling en waterbesparing. We streven naar streekproducten, voor een betere lokale werkgelegenheid en minder transportkilometers.
  • Transparantie: altijd persoonlijk contact, traceerbaarheid tot aan de bron, clean label.

Merken willen tegenwoordig snel kunnen inspelen op de veranderende wensen van klanten. Met zo min mogelijk verspilling willen wij maximale waarde realiseren. Door het maken van eerlijke en duurzame producten, die knallen van smaak. Uiteraard met de juiste certificeringen.

 

Dankzij onze eigen verpakkingslijnen hebben wij de mogelijkheid om stuksproducten op de markt te brengen. We kunnen bundelen, stickeren en zelf printen. Starten met een nieuw product is bij ons veilig en betaalbaar, omdat ook kleinere volumes mogelijk zijn. Van consumentenverpakkingen tot miniatuurzakjes.

Wilthagen denkt graag met u mee en verdiept zich in uw formule. Wij zijn in staat om lekkere en onderscheidende producten te ontwikkelen, exclusief voor u als klant.

Uw product, onze kennis. Maak snel een afspraak om samen te werken.

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.