Certificaten

 

BRC 8

BRC 8 wordt erkend door het GFSI (Global Food Safety Initiative) en is een internationaal certificaat voor voedselveiligheid. Higher level niveau, voor levering aan internationale retailers.

 

Skal

SKAL is een onafhankelijke organisatie die in opdracht van de overheid toezicht houdt op de biologische productie. Met dit keurmerk kunnen consumenten erop vertrouwen dat het om een écht biologisch product gaat.

 

BLK 1*

BLK is het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. Het Beter Leven Keurmerk gaat over dierenwelzijn en het nemen van concrete stappen om leefomstandigheden te verbeteren.

EDI staat voor Electronic Data Interchange in de levensmiddelensector, oftewel elektronisch/online bestellen door retailers.

 

MSC: duurzaam gevangen Vis met het MSC-keurmerk wordt duurzaam gevangen. Dit betekent dat de kans op bijvangst veel kleiner is en visstanden duurzaam worden beheerst.

 

ASC: verantwoord gekweekt Voor gekweekte vis en schaal- en schelpdieren is het ASC-keurmerk. Het keurmerk garandeert dat er extra aandacht wordt besteed aan het behouden van de natuurlijke leefomgeving van vissen en dat het gebruik van antibiotica en chemicaliën zoveel mogelijk wordt beperkt.

 

IFS PIA Wilthagen B.V beschikt ook over het IFS PIA-higher level certificaat
Met dit certificaat tonen we aan dat we naast voedselveiligheid, ook de risico’s met betrekking tot product integriteit kennen en beheersen.

 

Bronzen Ecovadis Medaille EcoVadis is een onafhankelijk analysebedrijf voor corporate responsibility. De evaluatie omvat onder andere milieu, arbeidsomstandigheden, bedrijfsethiek en logistiek.

 

Lincensie V-label.eu Het V-Label is een productkeurmerk dat aangeeft dat een voedingsmiddel gegarandeerd geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat. Het Europese keurmerk wordt in Nederland uitgegeven door de Nederlandse Vegetariërsbond.

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.