Ons bedrijf

Wilthagen is een eigenzinnig Zeeuws familiebedrijf, gevestigd op het eiland Tholen. In bijna vijf decennia groeiden wij uit van dorpsslagerij tot producent en leverancier. Met veel vakliefde en plezier maken we fijne vleeswaren en bijzondere snacks. We koesteren onze traditionele familierecepten en bedenken innovatieve foodoplossingen. Met aandacht voor duurzaamheid en circulaire processen.

Onze klanten zijn nationale en internationale retailers en spelers in de foodservice, groothandel en detailhandel. We werken samen met category managers en producenten van maaltijden en zijn een solide partner voor talloze private label oplossingen.

Value for money, een extra biologische lijn of juist een budgetvariant? Dankzij eigen verpakkingslijnen bestaat de mogelijkheid om op grote én kleine schaal te produceren. Zodat u veilig en betaalbaar nieuwe kansen voor uw merk kunt uitproberen.

Wilthagen is de enige echte Nederlandse maker van het geliefde knabbelspek. Ook maken we biologische en vegan snacks, zoals smakelijke kroepoeksoorten en groentecrisps. Daar hoort uiteraard de juiste certificering bij, zoals het Beter Leven keurmerk, BRC 8, MSC/ASC en SKAL.

Wilthagen bezit bijna vijftig jaar aan vakkennis en deelt die graag met u. Wij kunnen adviseren en meedenken op het gebied van productontwikkeling, nieuwe recepturen en productiemogelijkheden.

Een specifieke vraag? Daar houden wij van. Neem snel contact met ons op.
Zien wat wij maken? Kijk bij producten, diensten of processen.

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.