Wilthagen verkozen tot Zeeuws Familiebedrijf van 2019

Wilthagen is gekozen tot Zeeuws Familiebedrijf van het jaar 2019! En daar zijn we erg trots op. We waren zowel de winnaar van de publieksstemmen als bij de vakjury. En we willen graag iedereen bedanken die ons heeft gesteund en op ons heeft gestemd. De andere genomineerden waren Budelpack en Wilhelm. Twee van de drie genomineerden komen van ons eiland Tholen, wat erg bijzonder is. We willen Budelpack en Wilhelm nog feliciteren met hun prestatie! 

Vijf decennia, drie generaties

In onze provincie Zeeland is maar liefst 85% van alle bedrijven een familiebedrijf, dus we waren al heel trots op de nominatie. Wilthagen bestaat nu al bijna vijf decennia en we hebben drie generaties aan boord. Elke generatie bedacht weer slimme verbeteringen en nieuwe snacks en smaken.

Voor het hele team

Dit jaar lag de focus op de thema’s leefbaarheid in Zeeland en maatschappelijke betrokkenheid. De jury prees ons team van medewerkers, die vaak al vele jaren betrokken zijn bij ons bedrijf. Jong én oud, of beter gezegd, ervaren. Wilthagen heeft de prijs ook gewonnen omdat we volgens de jury de Zeeuwse identiteit als beste uitdragen. En onze streekproducten en liefde voor het vak over de hele wereld exporteren. We waren ook blij met de jurywaardering voor onze werkwijze: transparante ketens, duurzaam produceren en een inclusief assortiment van zowel vlees- als vegansnacks.

Hier vertelt Frank Wilthagen over de ontwikkeling van ons bedrijf, onze voorkeur om álle mensen in de productieketens goed te kennen en de ontwikkeling naar steeds meer plant-based producten:

 

Tijd voor een feestje!

Van de uitreiking van de prijs hebben we zelf maar een feestje gemaakt: we hadden onze Kleinste Foodtruck middenin theater de Mythe geparkeerd en hebben aan het eind van de avond iedereen getrakteerd op leverworst, knabbelspek en Zeeuwse kroepoek. Want we komen met onze snacks nog het allerbeste terecht op een feestje! Foto’s van de uitreiking: Martijn Fincke.

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.