Sea & Land by Wilthagen

Wilthagen presenteert met trots: de nieuwe zakken van onze knabbelspek, knabbelspekkrullen en knabbelbacon! Onder de naam Sea & Land by Wilthagen, een nieuwe look voor de vertrouwde smaak. Eerlijke snacks, gemaakt van het beste dat de boeren en de vissers te bieden hebben. Met een knipoog naar Zeeland, waar het land en de zee zo fraai samenkomen. Want we zijn trots op onze roots. Het is niet voor niets dat Zeeland een echte foodprovincie is: de groeizame kleigrond, de rijke Oosterschelde. Al het goede uit de zee en van het land, heel dichtbij.

Je herkent Sea & Land by Wilthagen meteen aan de vrolijke nieuwe verpakking: de nieuwe zakken vallen lekker op in de supermarkt en in de delicatessenwinkel. De stijl staat symbool voor het werkplezier in ons familiebedrijf. We maken onze knabbelspek nog precies zoals vroeger in de dorpsslagerij van ‘oma en opa’ Paulien en Adrie Wilthagen, in het Zeeuwse Krabbendijke. Wel met een beetje meer volume. Want op heel veel plekken in de wereld worden onze Zeeuwse knabbels gegeten.

 

 

Vijf decennia

Wilthagen heeft in bijna vijf decennia een fikse verandering doorgemaakt. Van ambachtelijke dorpsslagerij naar innovatieve snackmakerij. Mensen kennen ons het beste van knabbelspek en leverworst. Maar in de bijna vijftig jaar dat we bestaan hebben we vele nieuwe snacks bedacht, zoals kraakverse kroepoeks en groentechips. Om de herkenbaarheid te vergroten verpakken we straks al onze producten in de nieuwe stijl.

Premiumlijn

Sea & Land is onze premiumlijn, waar we vol vertrouwen onze familienaam aan verbinden. De snacks die we zelf het liefst op tafel zetten als we gezellig samen zijn. Kleinkinderen leren knabbelspek kennen omdat oma of opa het zo graag eet. Een nieuwe trouwe fanbasis blijkt uit sporters te bestaan: we waren zelf ook even verbaasd, maar bodybuilders en mensen die kiezen voor een keto- of slowcarbdieet zijn gek op onze proteïnerijke speksnacks.

Duurzaam ondernemen

Waar we zelf het meest enthousiast over zijn is duurzaam ondernemen: een overvloedige oogst langer houdbaar maken, door groente te transformeren tot een smakelijk vegan chipje. Circulair werken, door een restproduct om te toveren tot nieuw lekkers. We gebruiken zeewier uit de Oosterschelde en garnalen met het MSC-keurmerk. Uien halen we het liefst van de boer verderop. Wilthagen maakt snacks voor mensen die bewuste keuzes maken. Die precies willen weten wat er wel en niet in hun eten zit. Puur natuur, zonder smaakversterkers of conserveermiddelen. Transparant in ingrediënten, duidelijk over allergenen.

Innoveren

Innoveren doen we samen, met onze creatieve denktank en met de partners waar we nieuwe foodoplossingen voor realiseren. Ook voor private label oplossingen, zoals een biologische of vegetarische productlijn. Met Sea & Land by Wilthagen trekken we onze kwaliteitslijn door. Van het ambachtelijke verleden tot een steeds groenere toekomst.

Wij zijn Wilthagen. Aangenaam!

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.