Vacature: KWALITEITSMEDEWERKER (MIN 32 UUR/WEEK)

Wilthagen B.V. is een 50 jaar jong familiebedrijf waar 2de en 3de generatie samen werken aan een uitgekiend assortiment snacks. We zijn gevestigd nabij de stad Tholen in de provincie Zeeland, strategisch gelegen tussen de 2 grootste Europese havens.

We zijn uitgegroeid van een dorpsslager tot een moderne snack- producent met verschillende disciplines in 1 bedrijf. Het bedrijf is o.a. BRC- en Skal-gecertificeerd. Productie en recepturen worden beheerd en beheerst met moderne ERP-software.

Gemotiveerde medewerkers, traceerbaarheid van grondstoffen, optimale procescondities, continue innovatie en langdurige relaties aan de in- en verkoopkant zijn de pijlers van dit familiebedrijf. Kijk voor meer informatie op www.wilthagen.nl.

Om de kwaliteit naar onze klanten te borgen, zijn wij op zoek naar een nauwkeurige én kritische

Wat ga je doen:

In deze functie ben je onze spil in het web met betrekking tot onze kwaliteit- en voedselveilig- heid. En iedere dag is anders! Je bent dé gesprekspartner met betrekking tot kwaliteit voor alle collega’s. Je bespreekt zaken op de juiste manier, met een luisterend oor en met een toelichting, zodat collega’s begrijpen waarom en hoe het anders kan of moet. Want jij bent, samen met ons, altijd op zoek naar verbetering.
Je beheert en verbetert de kwaliteitssystemen, coördineert en begeleidt interne en externe audits, je ondersteunt bij productontwikkeling en afhandelen van klachten. Ook verzorg je trai- ningen voor onze collega’s in de productie. Je voert controles en analyses uit en je werkt daarbij gestructureerd en nauwkeurig. Uiteraard draag je zorg voor een foutloze en actuele administra- tie, zijn de databanken up-to-date en contoleer je etiketten en uitgaande documenten. Kortom, een mooie job met uitdaging!

Ben jij:

• Collegiaal en betrokken. • Accuraat en analytisch. • Goed in communiceren.

Heb jij:

• Een relevante opleiding en ervaring als kwaliteitsmedewerker, bij voorkeur in de food. • Ervaring met kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen en kwaliteitsnormen.
• Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:

• Een afwisselende functie binnen een nuchter, enthousiast en gedreven team. • Marktconform salaris en mogelijkheden om aanvullende cursussen te doen.

 

Spreekt de functie je aan en herken jij je in dit profiel?
Mail dan je motivatie met curriculum vitae naar vacatures@sigmapersoneel.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Astrid de Zeeuw – Beemster op telefoonnummer 0113-239400.

Download deze vacature

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.