Missie en visie

Wilthagen is een eigenzinnig Zeeuws familiebedrijf met drie generaties aan boord. Onze dorpsslagerij is in meer dan vier decennia uitgegroeid tot een innovatief productie- en verpakkingsbedrijf, met vertrouwen in de toekomst. We geloven in goed rentmeesterschap, korte lijnen, persoonlijk contact. Met als doel: kwaliteit leveren.

Zuunig en smakelijk

Wilthagen maakt smakelijke producten die zo puur mogelijk zijn. Met Zeeuwse nuchterheid: ‘zuunig’ op gezondheid, mensen en milieu, maar niet ‘zuunig’ met smaak.

Waarde toevoegen

We willen waarde toevoegen voor alle partners. Flexibiliteit is onze grote kracht, met als basis een heldere communicatie en duidelijke afspraken. We luisteren goed naar alle partners in de keten en ontwikkelen in samenspraak nieuwe concepten op het gebied van snacks en maaltijdcomponenten.

Duurzaamheid

Wilthagen staat voor betrouwbaarheid: we werken met ingrediënten van hoge kwaliteit, van nabije leveranciers. De herkomst is duidelijk, labels zijn clean. Circulair ondernemen is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Deze kennis delen we graag, zodat we samen duurzame stappen kunnen zetten.

Meer weten? Neem dan contact op met ons.

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.