Duurzaamheid

Wij van Wilthagen willen waarde toevoegen, voor al onze partners en klanten. Vanuit de gedachte van goed rentmeesterschap: ondernemen met verantwoordelijkheid. Ons familiebedrijf brengt eerlijke en smakelijke producten op de markt, gemaakt met een goed geweten.

 

Circulair ondernemen

Zo werken we zoveel mogelijk met grondstoffen uit de Benelux, om transport te minimaliseren. We maken slim gebruik van de eigenschappen van ingrediënten: zo bakt spek gewoon in het eigen vet. Machines en gereedschappen die nodig zijn kopen we voor de lange termijn. We recyclen en scheiden streng en zijn tests aan het uitvoeren met bio plastics en bamboe. Ook benutten we grondstoffen die nog prima bruikbaar zijn, maar niet meer aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Zoals B-keuze groenten.

Jong en oud

Duurzaam ondernemen zit ‘m voor ons ook in een evenwichtig personeelsbestand, met jong en oud. In een gezonde werkomgeving waar de balans tussen werk, leven en ontspanning gewoon klopt.

 

Allergenen, biologisch en vegan

Voor onze producten geldt dat ze lekker moeten zijn, maar ook zo puur natuur als mogelijk is. Zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, geur-, kleur- of smaakstoffen. Zuinig met suiker en zout. We geloven in clean label en zijn in de etikettering duidelijk over gluten en allergenen. Onze processen zijn zo geregeld dat we gecertificeerd biologisch en vegan kunnen werken.

We eren onze familierecepten maar kijken ook vooruit, naar de wereld van morgen.

Specifieke expertise nodig? Benieuwd naar Zeeuwse no-nonsense kijk op produceren en ondernemen, met een goed geweten? We maken graag tijd vrij voor een goed gesprek.

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.