KLM kiest kroepoek van Wilthagen

De Zeeuwse zeewierkroepoek van Wilthagen gaat mee aan boord van KLM. Deze kun je tegenkomen op intercontinentale vluchten. Onze zeewierkroepoek is gemaakt van wieren die op duurzame wijze gesneden worden uit de Oosterschelde.

KLM is altijd op zoek naar karakteristieke Nederlandse producten, om te gebruiken in de ontwikkeling van nieuwe maaltijden. Leveranciers aan KLM moeten aan strikte regels voldoen: items op het menu moeten veilig zijn, liefst duurzaam en van Nederlandse bodem. Belangrijk zijn ook herkenbaarheid en toegankelijkheid voor een breed internationaal publiek.

KLM Catering Services heeft veel aandacht voor dieetwensen. Zeewierkroepoek is een vegan snack, die lactose- en glutenvrij is en weinig zout bevat. Wilthagen zorgt er zorgvuldig voor dat de productieprocessen strikt gescheiden blijven en produceert op circulaire wijze.

De zeewierkroepoek blijft knapperig op grote hoogte door de speciale zestig grams-zakjes, die gevuld worden met lucht en niet met gas. Wilthagen kan van alle snacks verpakkingen in diverse formaten en aantallen leveren. Van grote honger tot aan kleine snackporties.

We zijn er trots op dat we deel uit maken van een mooi rijtje Zeeuwse toppers. Want ook de wijnen van De Kleine Schorre in Dreischor zijn al jarenlang favoriet aan boord. Deze Zeeuwse wijnmakers bestaan al sinds 2001 en maken wijnen die prima samengaan met de ‘zilte zaligheden’ zoals mossels, kreeft, oesters en zeekraal. En topchefs met Zeeuwse roots zoals Sergio Herman en Richard Ekkebus bedachten eigenzinnige gerechten die door de KLM-koks omgezet werden naar culinaire ervaringen.

Wilthagen bedenkt snackoplossingen voor zelfs de meest veeleisende omstandigheden. We vertellen u graag meer.

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.