Private label

Value for money, een extra biologische lijn of juist een budgetvariant? Wilthagen levert nationaal en internationaal lekkere en verantwoorde snacks, vleeswaren en maaltijdcomponenten. We denken graag met de klanten mee, om nieuwe producten te ontwikkelen.

Eetgewoonten veranderen. Net zoals het koopgedrag van mensen de afgelopen jaren sterk veranderd is. Consumenten hechten steeds meer waarde aan lokaal geproduceerde producten. Met een heldere herkomst en een sterk, aanstekelijk verhaal. Lekker eten, maar dan wel verantwoord.

Wilthagen werkt b2b. Met onze eigen verpakkingslijnen hebben wij de mogelijkheid om stuksproducten voor onze klanten op de markt te brengen. Via private label. Wij denken graag mee en verdiepen ons goed in het concept en de formule van onze klanten. Wij zijn in staat om lekkere en onderscheidende producten exclusief voor de klant te ontwikkelen en te produceren.

Uw eigen merk. En wij regelen alles.

Op dit moment ontwikkelen we bijvoorbeeld productlijnen met b-garnituur groenten, die anders weggegooid zouden worden. We zijn trots op onze ambachtelijke slagerstechnieken en recepturen maar zijn ook volop aan de slag met biologische en streekproducten. Daar hoort uiteraard de juiste certificering bij, zoals het Beter Leven keurmerk, BRC en SKAL.

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.