Business to Business

Wilthagen werkt B2B oftewel business-to-business: onze klanten zijn nationale en internationale retailers en spelers in de foodservice, groothandel en detailhandel. We werken onder andere samen met category managers en producenten van maaltijden en beginnen dan altijd met de vraag: hoe kunnen wij uw merk versterken?

Persoonlijk contact, daar geloven we in. Om daarna een strak georganiseerd kwaliteitsproduct neer te zetten. Knapperig spek, smakelijke vleeswaren. Innovatieve (groente)snacks en maaltijdcomponenten. In grote aantallen of juist in gespecialiseerde kleinverpakkingen. Bijvoorbeeld een extra zakje smaakmakers bij uw product, om net dat luxe gevoel te geven.

Onze expertise ligt in:

  • gemak (kant-en-klaar maaltijden en producten, eenpersoonsverpakkingen)
  • vers (via bijvoorbeeld onbewerkte, lokale producten)
  • gezondheid (minder suiker en zout, andere bakprocessen)
  • duurzaam (biologisch, kleinere ecologische voetafdruk, afvalreductie, kortere ketens)

In onze vernieuwde fabriek in het Zeeuwse Tholen kunnen we flexibel werken en innoveren. Prima verbonden met zowel Nederland als België, dichtbij havens en uitvalswegen. We leveren precies wat de klant vraagt maar denken ook graag mee over nieuwe smaken en mogelijkheden. Om ook in de toekomst producten te kunnen leveren waar uw klanten blij van worden. Interesse?

Neem gerust contact op.

 

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.