Processen

In onze fabriekshallen in het Zeeuwse Tholen heeft Wilthagen verschillende eigen processen ontwikkeld. Wij kunnen u helpen met specifieke bereidingen en nieuwe recepturen. Voor snacks, maaltijdcomponenten en halffabricaten. We denken graag mee bij vragen van nu: over allergenen, circulair produceren, dieetwensen, een vegetarische of vegan variant van uw merk.

Ideeën voor een nieuw product? Bij ons kunt u experimenteren met kleine hoeveelheden (minimaal 4 pallets).

  • Van nat naar droog: grote voorraden van bijvoorbeeld tomaten en paprika’s worden behouden én zijn langer houdbaar als smakelijke groentechip.
  • Nose to tail: extra smaak benutten uit leftovers zoals schalen en schillen, bakken in eigen vet.
  • Streekproducten verwerken: minder CO2 want minder kilometers op de weg, supervers, smakelijk. En beter voor onze boeren.
  • Veilige verwerking van allergenen.
  • Slimme combinaties van vriezen en koelen.
  • Precisie in bakken en timing.
  • Nieuwe recepturen en bijzondere kruidenmelanges.

Met ons kleine enthousiaste team en de slimme moderne fabriek kunnen wij een grote keuze aan producten realiseren.

  • snijden, portionering
  • kruiden en zouten
  • koken en slowcooking
  • drogen
  • stomen
  • bakken en frituren (dierlijk en plantaardig, ook in eigen vet)
  • transport via trilplaat (voor minder vet)
  • expanderen via ons eigen knapperige kroepoek-procedé

Plus diverse mogelijkheden in verpakkingen: portiepacks, consumentenverpakkingen, bestickering, bundelen.

Zie onze producten voor slechts enkele van de vele mogelijkheden of maak een afspraak voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst!

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.