Jubileum Nieuwsbrief mei

RAAD EN WIN EEN BBQ

Het aantal inzendingen met het te raden gewicht neemt almaar toe. Inmiddels hebben al ruim 350 mensen een poging gewaagd het juiste gewicht te raden. En nu we de actie ook op onze knabbelspek verpakkingen communiceren, zal het aantal inzendingen vast enorm toenemen. Het exacte juiste gewicht is nog niet geraden, maar een aantal inzendingen kwam al aardig in de buurt. Maar we houden de spanning er nog even in. Iedereen kan nog meedoen tot en met 1 november 2022.
Dan maakt de notaris het juiste gewichten de winnaar van de BBQ bekend

WILTHAGEN GAAT TRAKTEREN

Krabbendijke en Tholen zijn twee belangrijke plaatsen in de geschiedenis van Wilthagen. In Krabbendijke begon het allemaal in 1972 en in 1996 vestigde ons almaar groeiende bedrijf zich in Tholen. Onze succesvolle start en groei hebben we te danken aan iedereen in Krabbendijke en Tholen, waar we met open armen werden ontvangen. Daarom gaan we trakteren in beide plaatsen. We gaan op 6 juli in Krabbendijke knabbelspek en kroepoek uitdelen en op 13 en 20 juli doen we dat in Tholen.

EEN VERHAAL UIT HET MAGAZINE UITGELICHT

Drie generaties Wilthagen: Samen 50 jaar.
En een bijzonder verhaal is het ook. Een verhaal waarin de trotse Adrie en Paulien vertellen over hoe zij als slager begonnen en er nu een prachtig productiebedrijf staat dat hun twee ondernemende zoons hebben uitgebouwd, nadat Adrie het 15 jaar geleden overdroeg aan Marcel en Frank.Ook een verhaal over hard werken en twee broers die gedurfde keuzes op het juiste moment hebben gemaakt. En twee kleinzoons die hun intrede in het bedrijf hebben gemaakt, waar Opa en Oma natuurlijk enorm trots op zijn. Lees het allemaal op pagina 10 van het Magazine SAMEN.

GRATIS TOEGANGSBEWIJZEN VOOR PLMA 2022

Op 31 mei en 1 juni as. zal PLMA 2022 meer dan 2.000 exposerende bedrijven presenteren, waaronder bijna 60 nationale en regionale paviljoens.

De afgelopen twee jaar was het voor de PLMA niet mogelijk om de internationale vakbeurs World of Private label te organiseren, maar dit jaar wordt de beurs weer gehouden in het RAI Exhibition Centre in Amsterdam en het sales team van Wilthagen BV uit Tholen is erbij.

Op beide dagen is Wilthagen te vinden in de Europahal op stand nummer F-5492. We zullen daar onze twee nieuwe vegan crackers, onze ASC gecertificeerde zalm en MSC gecertificeerde sweet chili crackers presenteren.

We ontmoeten u graag op deze beurs, we hebben nog enkele kaarten beschikbaar.
Mocht u hier gebruik van willen maken graag even een mail sturen naar arie@wilthagen.nl

3 MEI 2022 WAS EEN EXTRA FEESLTELIJKE DAG

Afgelopen 3 mei was een extra feestelijke dag in ons jubileumjaar. Op deze dag was het exact 50 jaar geleden in 1972 dat Adrie Wilthagen en zijn vrouw Paulien hun slagerij in Krabbendijke openden. Dat hebben hun twee zoons Frank en Marcel natuurlijk niet over het hoofd gezien en lieten een verrukkelijke taart bezorgen op het bedrijf, die smakelijk werd genuttigd door alle collega’s.

WILTHAGEN OPEN DAG OP 20 MEI 2022

Vrijdag 20 mei is het zover, dan gaan we samen met al samen met al onze  relaties ons jubileum Samen 50 Jaar Wilthagen vieren. U bent van harte uitgenodigd om dat met ons te komen doen van 13.00 tot 18.00 uur bij ons in Tholen. We hebben de uitnodigingen al verstuurd naar jullie allemaal. Mocht u onverhoopt geen uitnodiging ontvangen hebben dan bent u bij deze alsnog van harte uitgenodigd.
Als u nog niet in de gelegenheid was om te reageren, vragen we u dat nog om te doen, zodat we rekening kunnen houden met uw komst. Graag aanmelden via sales@wilthagen.nl. We kijken ernaar uit jullie allemaal te ontmoeten op 20 mei as.

Adres is Energieweg 1 4691 SE Tholen

ORDERS VERZAMELEN DIK IN ORDE

We willen u voorstellen aan Gerard en Dennis. Zij zijn onze ruggengraat waar het order handling betreft. Gerard werkt al 21 jaar bij ons en Dennis sinds 2016. Gerard en Dennis verwerken de orders van onze klanten die binnenkomen. Bij binnenkomst staan de orders, meestal via EDI, al in het systeem maar er komen ook orders binnen via mail. Deze mailorders worden er in het systeem bij gezet. De orders worden op de dag voor verzenden gepikt en voorzien van alle stickers en papier klaargezet , vaak klant specifiek. De bestellingen worden opgehaald door onze transporteur en de volgende dag geleverd bij de klant. Ze gaan altijd voor 100% uitlevering en het komt heel zelden voor dat dit niet lukt. We realiseren ons hoe zeer onze afnemers hechten aan een goede afhandeling van hun bestelling. Juist en op tijd leveren is een must. Zij moeten blind kunnen varen op ons, op Gerard en Dennis.

 

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.