Jubileum Magazine ‘SAMEN.’ is klaar

Vers van de pers
Jubileum Magazine ‘SAMEN.’ is klaar

Met veel trots presenteren we ons magazine ‘SAMEN.’ dat we speciaal voor ons 50-jarig bestaan hebben gemaakt. Dit magazine staat vol met leuke artikelen zoals over hoe het allemaal begonnen is in 1972 en hoe we samen met onze relaties vooruitkijken.

Deze maand versturen wij het magazine naar al onze relaties en hopen dat iedereen er veel leesplezier aan beleeft.
Bekijk hem alvast online.

 

Open huis

Samen met onze zakelijke relaties gaan we ons jubileum vieren met een open dag op 20 mei 2022. Uiteraard met een hapje en een drankje. De uitnodigingen daarvoor kunt u begin april tegemoetzien. We hopen u allemaal dan te ontmoeten en te kunnen bedanken voor de samenwerking de afgelopen jaren en te kunnen toasten op nog veel meer samenwerken de komende jaren.

 

Raad en win actie

Het thema van ons jubileumjaar is Samen 50 Jaar Wilthagen. Daarmee geven we aan hoe belangrijk we samenwerken vinden en hoe dankbaar we zijn dat we dat de afgelopen 50 jaar hebben kunnen doen. En dat we dat daarom samen willen vieren. Ook met consumenten in het land, die onze producten zo lekker vinden.

Daarom lanceren we in maart de consumentenactie ‘Raad en win een BBQ’.
We hebben een vat volgestort met knabbelspekjes en iedereen mag het gewicht aan knabbelspekjes raden. De winnaar ontvangt een mooie Weber BBQ en de nummers 2 t/m 50 krijgen onze knabbel en babbel box vol met Wilthagen producten

 

Terugblik ISM-beurs Keulen

Van 31 januari tot en met 2 Februari heeft Wilthagen op de ISM-beurs gestaan. Na een lange periode, waarin het door de beperkende maatregelen niet mogelijk was om een beurs te houden of te bezoeken, was het weer fijn om vaste en potentiële klanten in persoon te ontmoeten.

Het was de eerste keer dat we als Wilthagen op de ISM-beurs stonden, en we hadden de 15.000 bezoekers uit ruim 90 landen ook wat te vertellen.
Op de beurs hebben we ons nieuwe concept Sea&Land crackers gelanceerd. De reacties van de bezoekers waren ronduit positief te noemen.

We hebben twee groente varianten en twee vis varianten gelanceerd. De groente varianten zijn 100 % vegan en de vis varianten zijn MSC of ASC gecertificeerd. Deze Sea&Land crackers bieden kansen en mogelijkheden voor verschillende eet- en gebruiksmomenten.

Vooruitblik PLMA

Na 2 jaar geen PLMA mogen we weer. Op 31 mei en 1 juni zijn we dan ook aanwezig in Amsterdam. We staan bijna op onze gebruikelijke plaats maar, het stand nummer is hetzelfde F-5492 in de Europahal.
We zijn er, in dit feestjaar, met ons Knabbelsassortiment én introduceren ons Sea&Land Cracker assortiment.

Met mooie ingrediënten, verkrijgbaar in een opvallende verpakking.
Twee verrassende vis varianten met MSC/ASC keurmerk en twee Vega varianten met een groot aandeel groente.

We zien u graag in Amsterdam.
De koffie staat, als altijd, klaar!

Voorstellen Arie Otte, onze nieuwe Salesmanager

Onze nieuwe salesmanager sinds februari 2022 is Arie Otte, 45 jaar oud. Opgegroeid in Kruiningen, en sinds kort samen met zijn partner woonachtig in Bergen op Zoom. In zijn vrije tijd speelt Arie graag een partijtje squash.

Zijn eerste werkervaring heeft hij opgedaan bij de plaatselijke supermarkt in Kruiningen, en daar de passie meegekregen voor vers en gevarieerd eten.
Daarna werkte Arie bij de Zeeuwse supermarktformule Agrimarkt, waar hij medeverantwoordelijk was voor inkoop van de versproducten. Arie zegt over die periode: ‘Daar heeft mijn interesse en kennis voor lokale producten zich verder ontwikkeld’.

De afgelopen twee jaar was Arie salesmanager bij Delicio in Middelburg en verantwoordelijk voor de verkoop en de ontwikkeling van ambachtelijke salades. ‘Daar heb ik mijn kennis voor het productieproces opgedaan en verderverdiept’ aldus Arie.
‘Vanaf het eerste contact was ik onder de indruk van de ambities van dit mooie familiebedrijf, en wat is er nu mooier dan te starten in het 50-jarige feestjaar.

Als gedreven salesmanager werk ik graag samen, met als doel het beste resultaat voor Wilthagen en voor de klant’. Mijn motto is; samen komen is een begin, samen blijven is een vooruitgang, samenwerken een succes. De komende periode maak ik graag een afspraak met u om persoonlijk kennis te maken’.

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.