Nieuwsbrief december 2020

Beste mensen,

Persoonlijk contact. Als je elkaar zo lang niet in het echt hebt kunnen ontmoeten, besef je pas echt hoe belangrijk het is. Dit jaar hebben we meegedaan aan de eerste online PLMA beurs.

Maar we hopen u volgend jaar weer gewoon de hand te kunnen schudden op de PLMA in Amsterdam. Of op de SEAFOOD beurs in Barcelona, die verplaatst is naar september.

In deze decembernieuwsbrief blikken we terug maar ook vooruit. Reizen zat er voor onszelf even niet in, maar onze kroepoek gaat wel op reis: onder andere naar Duitsland, Denemarken en Zwitserland. Onder private label van diverse winkelketens. In Nederland is kroepoek al decennia een geliefd product, als extraatje bij een Aziatische maaltijd of als lekkere snack. We introduceren onze Nederlandse kroepoek nu in meerdere Europese landen. Dit idee ontstond al op de PLMA van 2017. Drie jaar later is het zover. Omdat onze kroepoek nu MSC gecertificeerd is, gaan er vele nieuwe grenzen open.

Duurzame vangst

Het is een wereldprimeur: Wilthagen is het enige bedrijf ter wereld dat gecertificeerde kroepoek maakt. Dus niet gemaakt van tropische garnalen, maar van duurzaam gevangen garnalen uit de Noordzee. We vinden het belangrijk dat er voldoende Noordzeegarnalen beschikbaar zijn én blijven, daarom kiezen we voor duurzame vangst en korte ketens. Op deze manier helpen we onze lokale vissers. Doordat we ook de schalen van de garnaal gebruiken heeft onze kroepoek extra veel smaak.

Nieuwe snacklijn

We hebben een nieuwe snacklijn opgestart met als basis groenten, met name aardappelen en mais. Dit is de vierde productielijn naast die van de spekproducten, leverworst en kroepoek. Onze groentenchips zijn geschikt voor vegans en vegetariërs. De snacks zijn neutraal van smaak en kunnen daardoor verrijkt worden met vele verschillende kruidenmixen, zoals sweet chili.

 

Korte nieuwtjes

Zakelijke website

We zijn trots op onze nieuwe zakelijke website, die onze bijzondere processen, diensten en expertise laat zien. In het Nederlands en het Engels. Bezoek de site op https://wilthagen.nl/zakelijk/

Nieuwe stijl

Een bericht voor onze Nederlandse klanten: hou je digitale postbus maar ook je brievenbus in de gaten, want we presenteren binnenkort een nieuwe stijl!

Derde generatie Wilthagen

Wilthagen is een trots familiebedrijf. De derde generatie Wilthagen is al flink in de praktijk aan de slag: Arthur doet een stap verder in de productie en Koen combineert zijn opleiding met werken in sales.

BRC 8 certificering

We hebben de BRC 8 certificering weer succesvol behaald en willen daarvoor het hele team bedanken voor hun harde werk.

 

 

Bedankt

Ook willen we u bedanken voor de goede contacten. We wensen u goede feestdagen toe en goede zaken voor 2021. En vooral: een goede gezondheid voor u en uw dierbaren, want dat bleek dit jaar toch het allerbelangrijkste.

Graag tot ziens in 2021,Team Wilthagen

 

 

Wilt u ook de wilthagen nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf u hier in: http://eepurl.com/ga2JD1

Volg jij ons al?

Wil je ook weten wat wij allemaal aan het doen zijn?
En op de hoogte blijven van onze laatste acties!
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.