Wij zijn BRC 7 - gecertificeerd met Status AA, het certificaat is van onze site te downloaden.

Knabbelbacon

Product omschrijving

De basis van onze producten is verse varkenszwoerd van hoge kwaliteit. Voor de Knabbelbacon wordt alleen het uiterste laagje van het varkenszwoerd gebruikt. Omdat dit laagje extra dun is, krijgen we een luchtiger product met een zachte, krokante bite.
Het varkenszwoerd wordt gesneden, bros gebakken, gezouten en verpakt.
Het is goed mogelijk om smaken bij te voegen aan dit product.

Knabbelbacon is een overheerlijke snack tijdens een feest en is ook erg lekker als aanvulling bij een Stamppot, Bami, Nasi, een pasta maaltijd of bij de soep.

Ingrediënten

Varkenszwoerd, zout

Houdbaarheid

84 dagen na productie

Kenmerken

Knabbelbacon is luchtig, geheel glutenvrij en zonder koolhydraten. Is daarom ook geschikt voor een Low-Carb-dieet. Rijk aan proteïnen.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie

2260 KJ
542 Kcal

Eiwitten

74.6 g

Koolhydraten
waarvan zuikers

<0.1 g
<0.2 g

Vet
waarvan verzadigd

30.1 g
11.1 g

Voedingsvezels

<1.7 g

Zout

afhankelijk van
toegevoegde kruiden


Bekijk de smaak mogelijkheden. >

Wilt u als bedrijf meer informatie over onze producten en de mogelijkheden hiervan, stuur u mail naar info@wilthagen.nl

Vorige pagina

Bestseller

  • Knabbelspek

  • Knabbelbacon