Wij zijn BRC 7 - gecertificeerd met Status AA, het certificaat is van onze site te downloaden.

Zeeuwse Kroepoek


Wilthagen lanceert nieuwe Ambachtelijk Zeeuwse Kroepoek

Nieuwe ambachtelijk snack- en tussendoorconcept: Zeeuwse kroepoek. Het is de eerste kroepoek in Nederland met bijzondere natuurlijke ingrediënten van dichtbij als Noordzeegarnalen, Oosterschelde zeewier en Hollandse uien. De Zeeuwse kroepoek heeft een opvallende verpakking, om zo een brede groep consumenten aan te spreken

In drie smaken: Noordzeegarnaal, zeewier en ui.


Zeeuwse Kroepoek 

“De vele mooie natuurlijke ingrediënten om ons heen in Zeeland zijn onze inspiratiebron voor het maken van de Zeeuwse kroepoek,” aldus Frank Wilthagen, die samen met zijn broer Marcel het familiebedrijf in Tholen leidt. Uien voor de nieuwe kroepoek worden om de hoek geteeld en geschild op de Brabantse Wal. Het zeewier komt uit de Oosterschelde en de Noordzeegarnalen zijn gevangen in de Zeeuwse kustwateren. Alle ingrediënten zijn topvers. Wilthagen is ook de eerste die kroepoek volledig in Nederland produceert.

Nieuwe pijler voor familiebedrijf
Wilthagen is welbekend als producent van knabbelspek en leverworst. Met de Zeeuwse kroepoek voegt het bedrijf een nieuwe pijler toe. “Kroepoek maken is een logische nieuwe stap in onze bedrijfsvoering,” zo vervolgt Frank Wilthagen, die de afgelopen jaren intensief heeft gewerkt om het kroepoekconcept en de -recepturen goed uit te denken. “Onze vader is ooit begonnen met het knabbelspek. Mijn broer Marcel en ik hebben dat de afgelopen decennia succesvol naar een grotere markt kunnen brengen. Met de Zeeuwse kroepoek hebben wij op onze beurt voor de generatie na ons een vernieuwend concept willen ontwikkelen met toekomst.”

Opvallende verpakking
Wilthagen richt zich met de Zeeuwse kroepoek met name op verkoop via supermarkten. Om in het schap op te vallen, is gekozen voor een herkenbare, sympathieke verpakking. “Consumenten willen wij echt verleiden; een speelse verpakking helpt daarbij. Samen met onze klanten hopen wij een nieuwe groep consumenten aan te boren. Onze Zeeuwse kroepoek is zowel geschikt als snack, hartig tussendoortje en bijgerecht.” De Zeeuwse kroepoek is glutenvrij.
PRODUCTINFORMATIE

Zeeuwse kroepoek van Noordzeegarnalen
Zeeuwse kroepoek met 12 procent Noordzeegarnalen en schalen voor extra smaak.
Alleen natuurlijke ingrediënten.
Gewicht: 60 gram

Zeeuwse kroepoek van Hollandse uien
Zeeuwse kroepoek met 43 procent Hollandse uien. Alleen natuurlijke ingrediënten.
Gewicht: 80 gram

Zeeuwse kroepoek van Oosterschelde zeewier
Zeeuwse kroepoek met 23 procent Oosterschelde zeewier. Alleen natuurlijke ingrediënten.
Gewicht: 60 gram

Voor meer informatie neem contact op met:

Frank Wilthagen, tel. +31(0)166-603871, mail: frank@wilthagen.nl
Theo Middelkoop, tel. +31(0)6-22464293, mail: theo@wilthagen.nl

 

Bestseller

  • Knabbelspek

  • Knabbelbacon